attans bananer

Idag var jonas, gurkan, adolf och min älsklingsanton här och tittade på matchen, en slagstaglass hanns också med :)

Nu är jag bara deppig efter förlusten så det är tur att min anton är här och tröstar mig! Ikväll ska vi käka fläskfilé och potatisklyftor, MUMS!!!

pusshej

mys

Igår åkte ma parents till USA. inte alls avundsjuk...

Vi hade, eller skulle ha pyjamasparty här men alla var upptagna och efter klockan tolv var det bara jag och fialotta kvar! Men vi hade mysigt iallafall, spelade tetris och kollade på satc, eller fia kollade jag somnade!

Snart är det hockey och Anton som gäller, MYS! :) ♥

djurgården-hv71

verkligen hatkärlek till hockey.
skakar som en gris, klarar inte sånt här!


min bara min anton

Idag är det min och Antons 3 årsdag. Tyvärr spenderar vi den på helt olika håll då han är på studentkryssning och jag, ja vad har jag gjort idag?

Började med en tripp till hälleforsnäs och lager157 med mamma och pappa för att handla kläder, hittade inte så jättemycket men fick iallafall med mig:
-två linnen
-en jeansskjorta
-en randig tröja
-en hood
-tre par örhängen
-bodybutter
-en tavla

Sen åkte vi hem och efter ett tag kom Alex, vi tittade på hockey och sen gick mamsen, jag och Alex till slagstaglass. Efter det åkte jag hem till fialotta för att fira henne men eftersom jag är sjuk så blev det inte långvarigt, nu sitter jag här. Ska snart tvätta mig och klä mig i myskläder för att sedan somna framför en film med mamma.
Imorgon ska jag sova bort dagen tills träningen och sen ska jag vänta tills Anton kommer hem och då förhoppningsvis åka dit och sova!

Jag älskar dig Anton

<3

3 år med världens bästa pojkvän.


jag älskar dig <3

ingenting är rätt

Livet är bra orättvist ibland och man undrar hur mycket en enda människa ska klara.

Vi tänker på dig, fortsätt kämpa! <3

bra dag!

Har fått olika kommentarer om mitt utseende idag. Inte en enda positiv och jag har valt ut mina favortier.

På promenad
Jag: Undra om han tror att jag är seriös när jag säger att jag är så snygg.
Sofie: HA HA, lär han ju inte tro!

På slagstaglass
Jag: och sen så har jag sånt här VIP-kort.
Han i kassan: Ja jag misstänkte det

Man ba hehe är jag så fet?

På väg hem från slagstaglass träffar jag ludwig och när jag sedan går därifrån hör jag från någon av hans kompisar
Du ser! Du behöver inte oroa dig hon var också blek!

Tror jag ska gå och hänga mig.
Eller, nej inget kan förstöra min glädje över vädret idag så istället ska jag ta min solstol och sätta mig utomhus!

länge sen

Vi börjar med det viktigaste.

DJURGÅRDEN ÄR I FINAL!

Sen ska jag berätta om min kväll.
Började hemma hos fia med fix och sedan drog vi till söder? för fest. Hade rätt så kul ett tag men sen kom polisen och alla blev utslängda, Någon idiot snodde Johannas skor och hon fick ta mina converse vilket innebar att jag var tvungen att gå hela vägen in till stan i mina mördarklackar. Johanna och Fia sprang iväg snabbt och jag, emelie och carro var lite segare. Därför kunde jag nte byta skor och när jag kom till forskyrka hade jag så ont att jag fick ta av mig skorna och gå barfota i regnet!! När vi mötte upp Johanna och Fia på stan fick jag byta skor men skadan var redan skedd! När jag kom hem och la mig i sängen frös jag så jag skakade eftersom jag var så blöt och kall!

Och usch vad jag tyckte synd om mig själv ska ni veta!

hockey

MÅÅÅÅL!!

Djurgården vann i sudden och nu är det 3-1 i matcher. Vinst imorgon och det är SM-FINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!!!!!!!

bästa

Idag vaknade jag hemma hos tonton, åkte ner på stan och fikade med världens bästaste vän och åkte sen hem igen. Tog en promenix ute med mamma och träffade även på Linda, Stefan, joar och Nils! Åkte tillbaka till stan för att gå på bio med min loverboy, vi såg shutter island och den var apbra. En läskig, otroligt genomtänkt film som kommer att ge mig mardrömmar. Men. värt det!

Nu ska jag och anton mysa lite innan vi kryper till sängs och besöker mardrömmarnas land. Tur iallafall att jag inte sover ensam inatt! ;)

bästa mamman
bästa vännen
bästa filmen
bästa pojkvännen

Det enda som kunde bli bättre var om min syster var hemma och om värmen ville kika fram.
annars en klart godkänd dag! ;)

Myspys hela helgen

Nils sov här från igår till idag. Han måste vara världens mysigaste unge! Enda gången han var ledsen var när anton kom annars var han så glad och skrattade hela tiden. Om man bortser från natten förstås. Inatt var han jätteledesen och gapade och skrek tills han somnade och imorse for jag upp halvsex och tröstade honom medan mamma gjorde välling, efter somnade han som en stock och sov till klockan 8 då han vaknade och var superglad igen!

Idag har det varit påskfirande med lasagne och tårta hemma hos oss med några i släkten och hockey! I vår släkt är vi uppdelade i tre läger när det gäller hockey, Brynäs (som djurgården slog ut i kvarten) Linköping(som vi nu spelar semi mot) och Djurgården. Efter dagens match så står det 2-0 i matcher och nu hoppas min familj på att djurgården vinner resten av matcherna så vi är i final!
Nu sitter jag hemma hos min favorit och ska nog försöka sova snart. Tror att jag börjar bli sjuk eftersom jag har haft ont i örat i några dagar och nu även huvudet :(

Imorgon är det träning och sen ska jag hem till skoogs för att fira kennet som fyller!

www.gymmixorangea.bloggplatsen.se

RSS 2.0