Ba hatar vädret


Fast nej, är ändå rätt skönt att ligga inne och äta utan att få dåligt samvete.
Men snälla gud, nästa vecka kan det väl få vara fint väder? Och alla veckor framöver efter det också?
Tack

hänger inte riktigt med

Sen sist har jag hunnit med
-Ännu en krogrunda, utan att tjura denna gång ;)
-Skolavslutning, myste på grappa med tjejerna på kvällen istället för att festa. Vuxenpoäng?
-Varit på Emlans student, chaffis hela kvällen men det funkade ju det med! (vuxenpoäng även här?)
-Som vanligt myst massa med min fina älskling ♥
Måste bara säga att det idag är exakt åtta veckor kvar tills världens bästa tjejer och jag åker till MAGGAAAAN!!! Vilket innebär 56 dagar kvar, nu är det nedräkning tamefan!

Då var det dags

Första krogrundan är avklarad och satan vad kul jag hade, tills jag tappade bort min plånbok och började grina som en liten fjortis. Körkort, bankkort, pengar och min fina dyra plånbok försvann och det är väl självklart att just när man står där som ett fån och gråter så träffar man alla man känner och känner igen! Men tur var väl det för om inte Ella och hennes boyfriend hade kommit så hade jag nog inte fått tillbaka den! Allt fanns kvar utom pengarna men vad gör väl det liksom! Tusen tack fina Ella och Bogen!
Det var väl tur att jag tappade bort den precis innan krogarna stängde så inte hela kvälen blev förstörd, för fyfan vad jag var glad innan. Tack fina Fia för att du tog med mig ut, love! <3
Nu blir det fotbollstittande och efter det Parken Zoo med mamma, mormor och morfar. Efter det ska jag nog hem till min älskling, gosa ner mig i hans säng och sen tigga massage!

Världens finaste


Världens finaste kusin

Började gårdagen med att åka till Ikea med mina två fina vänner, Sofie och Felicia, när vi kom hem åkte vi till porsche där vi hade chansen att få låna två sportporschar men eftersom endast jag har körkort så lånade vi en STOR bil där sju tjejer hoppade in och sen begav vi oss till Balen där världens vackraste Emelie var! Åhh, så fin hon var! slänger in en bild senare för just nu, sitter jag här på trafikskolan och jobbar... Inte världens roligaste dag om man säger så.. Man får väl hoppas på att kvällen blir någolunda rolig iallfall, beger mig nog till gösta där det vankas fest, även om jag måste ta det lite lugnt och åka hem ganska tidigt för imorgon är det jobb som står på listan!

Nu ska jag gå tillbaka till arbetet, lösa korsord. Och fortsätta fundera på om jag vågar öppna kakförpackningen som står och frestar här framför mig.

RSS 2.0