världsklass igen

Idag gick vi som sagt med pappa nio hål och sen drog mamma och jag över till helsingör i danmark en sväng, käkade lunch och sen drog vi tillbaks till helsingborg. Blev faktiskt lite besviken på helsingör, tyckte inte att det var speciellt alls.

Nu har vi kommit hem från banketten, en slags "officiell middag" god mat, solnedgång vid havet och trevligt folk, precis som igår!
Det är underbart här men nu längtar jag hem till Anton♥

Imorgon blir det golf för hela slanten och sen åker vi hem!


världsklass

Idag har vi traskat runt 18 hål och tittat på pappsen efter det blev det sol på stranden och sen tillbaks till hotellet. Nu är vi återigen tillbaks på hotellet efter en mysig kväll med mat precis vid havet, vacker solnedgång och danmark väl synligt på andra sidan. UNDERBART!

Imorgon blir det nio hål och sen beger mamma och jag oss till helsingör. UNDERBART! 

kent

Så jäkla perfekt. Den enda som saknades idag var min syster, jag älskar dig♥

lycka

Snart börjar jag grina. Det är Kent, idag. ♥

puss

idag är det födelsedag för världens bästa mamma och världens bästa farfar♥

mamma firas ikväll med fika och släkt och senare kanske jag och anton tar oss till graven för att fira farfar, får se om vi hinner!

.

Har spenderat min kväll på akuten. Askul, verkligen. Röntgade hela kroppen och kom hem efter åtta timmar. Missade dessutom fias partaj där alla är just nu och har dödsroligt. Askul, verkligen.

intressant tänker ni nu

Igår blev det sundbyholm med soffan, jenjen, tonton och stickan!
efter drog vi till Joar som fyllde hela 6 år, när han fick kläder sa han: "Det är ju ingenting jag vill ha men det kan ju vara bra". Och när vi frågade om han var nöjd med sina presenter sa han: "Inte direkt". Haha skön kille!

Sen bar det av till natta för att fira henne som blev 15 barre, käkade supergod cheesecake och umgicks med bästa släkten.

Sen drog jag vidare till soffan där det vankades fotboll, jag var den enda som höll på tyskland typ men tyvärr så hade bläcckfisken rätt även denna gång och spanien vann! Vi spelade lite spel tills tjejerna skulle dra, sen kom anton för att hämta mig och nu sitter jag i hans rum och försöker få liv i honom!

röd

Gårdagen var mysig. Började med att bränna fläsk i mälarbaden, åkte hem och fräschade upp mig, åkte till royal oak för att kolla fotboll och sedan begav vi oss iväg till kvicksund där det nattbadades och mystes. Idag har jag bränt skinka och sen vart i bastuvilsta för träning. Nu sitter jag hos antevante och är totalt utmattad, varm och har en svidande kropp. Anton befinner sig på golfbanan och kommer nog snart hem med glass och jordgubbar till mig, mumma!

jag älskar dig

Idag käkade jag slagstaglass med johännibanäni. Efter kilade vi hem till mig och skulle ha "fett kul" men hamnade framför datorn och efter att vi hade käkat spelade vi kort. haha söta.

Iallafall så kom vi inte på ett skit att göra och jag saknar den gamla goda tiden ( haha 60åringen är i farten) när vi bara gjorde utan att tänka. Vi hade så sjukt kul även om vi bara cyklade runt eller bussluffade. När vi var så tröga att vi cyklade till borsökna för att hämta sand ( fråga inte varför) när det fanns en sandlåda utanför min dörr eller när vi tyckte att vi tyckte att vi var busiga för att Johanna ställde sig i en rondell och plockade blommor. När vi gjorde sällis till ica när någon skulle handla eller när vi nästan grinade för att vi var så många mil ifrån varandra i en vecka. När vi hade svart löshår (häxhår haha) i en hästsvans fast våran riktiga hårfärg var brun.

Jag saknar att träffa dig varje dag och jag saknar att bo nära dig.

Jag saknar oss och våra barnsliga påhitt ♥




























RSS 2.0