Åh en sådan härlig dag, gamla fina djurgår´n vann

Jahaja, ännu en jul har seglat förbi i all hast.
I torsdag var det ju som sagt derbydags, Blev 2-2 och matchen avgjordes på straffar, supermario plockade hem 2 poängarn till Djurgården men fasen att vi inte tog 3 poäng.. Har faktiskt hunnit med ännu en match sedan jag bloggade sist, vi åkte till hovet igår och fick äntligen en vinst och 3 poäng. SKÖNT.
Julen då, jo tack. Bra som alltid, kan inte bli så mycket annat med min släkt faktiskt. Fick det jag önskade mig och lite till dessutom så kan ju knappast klaga om man säger så! Startade firandet i Fredags med uppesittarkväll och julbord (som för mig innebär köttbullar och potatis) på självaste julafton började det med fika hos Christa och sedan bar det av till kusinerna för julbord (fortfarande köttbullar och potatis) kalle anka, spel och julklappsutdelning. Juldagen firads hemma hos farmor med pappas sida av släkten. Tog en tripp förbi farfar också med tjejerna och sedan hade vi hur kul som helst med spel och prat. Avrundade kvällen 03.30 eftersom jag fick agera chaufför till alla fylletrattar.
Hittils har ledigheten gått ut på att sova sova sova. Så sjukt sliten att jag knappt kommer ur sängen faktiskt. Men nu hoppas jag att jag tagit ifatt lite av sömnen och kan pallra mig upp någorlunda tidigt, carpe diem liksom..
Favorittjejerna och bästa farfarn i världen <3
Jordens charmigaste unge!
Vackraste brudarna!
Laget i hjärtat

All i want for christmas

ÅH NU ÄR DET JUL!!
Äntligen jullov, som jag har lääängtat! Blev dessutom överycklig över mitt svenska nationella, den skriftliga delen trodde jag gick sämst men tydligen inte! Var den enda i klassen som fick Mvg, woohooo. Fick även MVG i slutbetyg så det är jag nöjd över!

Igår då, bakade peppisar med mina fina vänner. Riktigt fina blev dom, och riktigt goda också för den delen! Sedan delade vi på min säng, trångt som tusan men mycket mysigt!
Nej, nu lägger jag ner här. Ska till Stockholm och slåss mot AIKhuliganer. Derby ikväll ju, dags för revansch efter senaste förlusten!

Basen dunkar när jag glider i min bil. Den hoppar upp och ner äkta HIP-HOP stil

Åh åh vad det är skönt o va naken. Nä skoja bara, är fullt påklädd.
Dagen idag var mycket skön, lika skön som jag är snygg. Hade endast en lektion och begav mig sedan ner på stan för att vänta på min bil, lyckades inhandla första julklappen!
Sedan blev det träning med mina fina tjejer, sista träningen för terminen och även sista träningen med mina minsta brudar då gruppen ska delas i två. Sorgligt men sant, och det blir nog det bästa för alla tillslut!
Nu sitter jag här och myser med mig själv, ensam som vanligt då Tonton valde att bege sig till Japan i två veckor så han är minsann inte hemma förrän efter Nyår! Första julen utan honom på 4 år. Hur ska detta gå? Det positiva är att det blir en tusenlapp mindre att köpa julklappar för medan det mest negativa är att det blir en julklapp mindre till mig..
Nej, nu ska jag ta tag i livet. Ska nog slå på TVn ett tag.

Everybody just have a good time

halloj i stugan!
jaha, snaaart klar med allt plugg nu då. så jävla sinnes skönt!
I onsdags partade vi på ordentligt iallafall, studentfest vankades och vi somnade inte förrän klockan 6 på morgonen. Vaknade sedan vid nio och eftersom vi inte hade vart hemma nåt fick vi köra en "walk of shame" och kom till skolan i samma kläder som dagen innan, luktade smultron också såklart...
Nu har vi bakat lite julgodis här hemma och snart ska jag nog mysa ner mig i sängen. Juluppvisning imorgon och direkt efter det blir det julbord med trafikskolan!

SPYR

BA HAAATAR GEOGRAFI
var väl allt jag hade att säga egentligen..

RSS 2.0